Dyyni TripadvisorissaDyyni FacebookissaDyyni TwitterissäDyyni YouTubessaQ1000suomeksiin english

Groovy events & party fun

21.3.2015 Dance Bar 22:00 - 04:00  
Facebook   Twitter    |   Takaisin ohjelmiin

Nopsajalka

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen reggaen ja rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni.

Nopsajalan edellinen single, kultarajan ylittänyt ”Lupaan olla” oli yhdeksän viikkoa putkeen soitetuin kappale Suomen radioissa. ”Lupaan olla” on myös valloittanut mm. Spotify-singlelistan, iTunes-singlelistan sekä virallisen latauslistan kärkipaikat. Kappaleen musiikkivideolla on jo yli 2,2 miljoonaa katselukertaa ja Spotifyssa biisiä on streamattu lähes 3,6 miljoonaa kertaa. Hitin suosio on näkynyt myös keikoilla: ”On ihan hullua ja tosi hienoa, että keikoilla saa vetää biisiä, jota lauletaan mukana lujaa. Sen soittamisesta tulee aina tosi juhlava fiilis.”

 
Artisti tunnetaan myös suosittuna live-esiintyjänä ja takuuvarmana tanssittajana, joka on tehnyt uransa aikana satoja keikkoja. Nopsajalka keikkailee uudella kokoonpanollaan, johon kuuluvat Kim Rantala, Toni Vakkilainen ja Jyri Sariola sekä miksaaja Hermanni Peltola. ”Panostamme paljon live-puoleen, ja tavoitteena on laajentaa levyn ääniavaruutta ja dynamiikkaa entisestään”, kertoo Nopsajalka.

https://www.youtube.com/watch?v=-AY5-0uXn9w

Dyynin uutisia

22.5.2022
Xtreme Run

Ravintola Dyyni Club Kekkonen Kalajoki
Ravintola Dyyni Dyynitie 4
85100 Kalajoki


p. 010 583 0031
Fax (08) 463 389
dyyni@hiekkadyyni.fi

RSS RSS: Ohjelmat | Uutiset

  Osta lippuja Dyyniin!
  Kalajoen Matkailu
  Kalajoen Keskusvaraamo
  Dyynin bilemajoitus
  KP24



© Hiekkadyyni Oy

Donetti