Dyyni TripadvisorissaDyyni FacebookissaDyyni TwitterissäDyyni YouTubessaQ1000suomeksiin english

Kesän riemuja

Se on sitten kesä ja dyynin mäelle on suveksi luvassa toinen toistaan hienompia bileiltoja! Kesä alkaa tietenkin maakunnan suurimmilla valmistujaisbileillä, joissa perjantain Part 1. Pippaloissa kasaritykitystä ja lauantain Part 2. Superillassa itse Dj K-System!

Kalajoki X-Games

Kalajoen virallisia lomakauden avajaisia vietetään kesäkuun toisena viikonloppuna. Dyynin piha-alueella nähdään huimia BMX- ja Parkour –näytöksiä sekä yleisön riemuksi Zorb-pallo, sumopainia ja tietenkin alueen korkein Benji-torni. Lapsille pystytetään alueelle avajaisviikonlopuksi oma pomppulinnamaailma. Ohjelmat pyörivät puolesta päivästä alkaen aina iltakymmeneen. Kesäkauden avajaisbileissä perjantaina kasaribileet ja ne iki-ihanat tuon ajan musavideot. Lauantain päätapahtumassa Lyömättömät Solonen & Kosola. Ja Kekkonen rokkaa.

Beachfutis Finnish Open

Beachfutis-viikonloppuna perjantain bileissä Friendzone; deejii-artistien kollektiivi Kokkolanseudulta. Helmikuussa Dyynissä vieraillut vakuutti esiintymisellään. Saimme saimme artistit Avion, Vorbion ja Marc Aurora takaisin Dyynin lauteille yhteen kesän parhaimmista bileilloista. Dj Kaasin ja Alijaksen legendaarinen Ysäritour lauantaina ei sekään jätä ketään kylmäksi. Pieni varoituksen sana lieneekin paikallaan, sillä luvassa on lattiasta taatusti irti nostavia saundeja!

MidSummer Sound@dyyni

MidSummer Sound @dyyni ylpeänä esittää: Sofia Zida!

Lisää Juhannuksen huippu-nimiä julkaistaan lähiaikoina. Heinäkuun tapahtumista ja huippu-deejii vierailuista lisätietoa myöhemmin; mukana muun muassa Dj Orkidea, Darude, Jillek ja monia muita.

Majoitu huvihotelli Dyyniin

Yhdistä mahtavat bileet ja nukkuminen myöhään varaamalla majoitus Dyynin uusituista huoneista! Majoituspaketti sisältää pääsyliput illan rientoihin ja myöhäisemmän check-outin.

Arkipäiville tarjolla myös erikoishintainen Liikemiespaketti.
Lue lisää Palvelut -sivulta!

Tiedustele ja varaa tästä.

Sandy Kelt

Kalajoen ikioman irkkubaarin tapahtumia voi seurata kelttibaarin omilta nettisivuilta osoitteessa www.sandykelt.fi. Keltin suosittu Pub Quiz- tietokilpailu maanantaisin klo 20. Jalojen kelttijuomien Tasting Klubi koolla kerran kuussa. Tietoja klubin tasting-illoista löydät Keltin sivuilta.

Sandy Kelt on avoinna su-ti klo 11-01 ja ke-la klo 11-02.
Gastro Pub-henkisiä ruokia saatavana joka aukiolopäivä klo 11-23. Päivän lounas arkipäivisin klo 11-15. À la Carte -ruokalistaan voit tutustua suoraan tästä ja Sandy Keltin viikon lounaslistaan Keltin nettisivujen etusivulla. Lisäksi löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja Tripadvisorista.

Osta lahjakortit Sandy Keltiin suoraan netistä osoitteesta www.aitoataitoa.fi!

Irish House Apartments

Sandy Keltin yläpuolella sijaitsevat 4 tasokasta lomahuoneistoa ovat kaksikerroksisia, saunallisia ja niihin voi majoittua 4+2 henkilöä. Huoneistojen koot 77 - 94m2. Lisätietoa huoneistoista ja niiden varustelutasosta löydät osoitteesta sandykelt.fi > Irish House huoneistot.
Tiedustele ja varaa tästä.

Blackjack

Blackjack pelit palvelevat perjantaina ja lauantaina klo 22-03.


Aukioloajat kesälomakaudella

Dyyni avoinna 22.6.-6.8. avoinna joka päivä klo 20-04 ja tapahtumapäivinä aamusta alkaen tapahtumien mukaan.
Club Kekkonen avoinna viikonloppujen myöhäisillassa.

From 17th of June to 6th of August Dyyni Dance Bar open every day from 8pm to 4am.
Club Kekkonen open fri & sat from 12pm to 4am.

Tulevaa ohjelmaa

29.6.2016
Dj Jillek  
Lue lisää!

30.6.2016
Dj Jillek  
Lue lisää!


22.7.2016
Dj Orkidea   
Lue lisää!

Club Kekkonen

Ei tulevia ohjelmia Malibussa

Tulevia tapahtumia

6.6.2016 - 8.8.2016
Surffarin kesävisa  Lue lisää!

9.6.2016 - 12.8.2016
BaariBingo  Lue lisää!

1.7.2016 - 3.7.2016
Bimmerparty  Lue lisää!Uusimmat kuvagallerissa

Ravintola Dyyni Club Malibu Kalajoki
Ravintola Dyyni Dyynitie 4
85100 Kalajoki


p. 010 583 0031
Fax (08) 463 389
dyyni@hiekkadyyni.fi

RSS RSS: Ohjelmat | Uutiset

  Osta lippuja Dyyniin!
  Kalajoen Matkailu
  Kalajoen Keskusvaraamo
  Dyynin bilemajoitus
  KP24© Hiekkadyyni Oy

Donetti